Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel ons 078 - 633 2533

of e-mail info@scopepeople.nl

Sluiten

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Minder druk door detachering

Komt er binnenkort een drukke periode aan voor jouw onderneming en kun je tijdelijk wel extra personeel gebruiken? Of ben je juist op zoek naar gespecialiseerde professionals, maar is het nog onduidelijk hoelang het project gaat duren? Met detachering via Scope People heb je snel het juiste personeel in dienst, zónder administratieve rompslomp of financiële risico’s.

Personeelstekorten en piekmomenten

De deadline voor dat grote project komt steeds dichterbij en je twijfelt of het op tijd af gaat zijn. Niet omdat er iets mis is met de kwaliteit. Je hebt gewoon niet genoeg mankracht om het tot een goed einde te brengen. Nieuwe mensen in dienst nemen zou een oplossing kunnen zijn, maar of die behoefte structureel is moet nog blijken. Herkenbaar? Dan is detacheren dé oplossing waar je naar zoekt.

Detachering is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar vervangend personeel bij ziekte, piekmoment of zwangerschap. Met detachering zet je personeel in voor de duur van een kort of lang project, zónder de verplichtingen van een vaste medewerker. Je ‘huurt’ als het ware een medewerker in van een andere partij die óók de administratie op zich neemt. Scope People is zo’n partij. Naast werving en selectie, uitzendwerk, salarisadministratie en payroll bieden wij detachering aan voor ondernemers die tijdelijk personeel willen inschakelen.

Detacheren of uitzenden?

Detacheren heeft veel weg van uitzenden, maar er is wel degelijk verschil. Bij detachering wordt er een overeenkomst gesloten voor een bepaalde duur. De werknemer, werkgever en uitzender zijn dan aan een bepaalde periode gebonden. Medewerkers blijven hoe dan ook werkzaam bij de opdrachtgever. Uitzendwerk daarentegen is een stuk flexibeler. Zodra je de extra hulp niet meer nodig hebt, kan de samenwerking vroegtijdig worden beëindigd.

Detacheren met Scope People

Of je nu te maken hebt met personeelstekort, zwangerschapsverlof of onverwachte piekmomenten: met detacheren via Scope People heb je snel de juiste professionals in dienst. Daarnaast hoef jij je als werkgever geen zorgen te maken over bijkomende risico’s van gedetacheerden. Wat dacht je bijvoorbeeld van ziekte en ongevallen, arbeidsongeschiktheid of financiële problemen? Door medewerkers in te schakelen via detachering is het Scope People die deze risico’s op zich neemt.

Voordelen van detacheren via Scope People

  • Extra ondersteuning tijden piek- of ziektemomenten;
  • Inzetbaar voor een korte of lange periode;
  • Specialistische kennis en vaardigheden voor projecten;
  • Geen omkijken naar de personeelsadministratie;
  • Zelf niet verantwoordelijk voor de werkgeversrisico’s.

Start met detacheren via Scope People

Wil je tijdelijk personeel contracteren op een manier die voor jou werkt? Neem contact op met Scope People. Wij bespreken graag de mogelijkheden, zodat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe medewerkers.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.