Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel ons 078 - 633 2533

of e-mail info@scopepeople.nl

Sluiten

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Zorgeloos ondernemen met payrolling

Wie nieuwe medewerkers in dienst neemt kan rekenen op extra uren. Om het personeel in te werken, maar ook om voor hen een fijne werkomgeving te creëren en alle personeelszaken op orde te krijgen. Met payrolling via Scope People benut je jouw kostbare tijd nóg beter, door je personeelszaken en risico’s uit handen te geven.

Serieus werk uit handen geven

Als werkgever weet jij maar al te goed dat je niet ‘zomaar’ nieuwe mensen aanneemt. Er komt veel kijken bij het in dienst nemen van personeel, zoals het opstellen van contracten en loonstroken, het berekenen van lasten en verzekeringen of het beschikbaar stellen van juridische documenten. Ondernemers die vast of flexibel personeel in dienst hebben én op tijd en kosten willen besparen kiezen voor payrolling via Scope People.

Controle over je onderneming met Scope People

Wanneer je kiest voor payrolling via Scope People geef je het werkgeverschap én de bijkomende verplichtingen uit handen. Jouw medewerkers treden bij ons in dienst, maar jij blijft de leiding houden. Aan de oppervlakte verandert er dus weinig. En het mooiste van alles? Jij kunt je volledig storten op het inwerken en beter leren kennen van je nieuwe werknemers. Met payrolling creëer je extra tijd die je anders kwijt zou zijn aan het werkgeverschap en de bijkomende verplichtingen.

Naast tijd betekent payrolling via Scope People óók dat je goedkoper uit kunt zijn. Jij hoeft als werkgever namelijk niet op te draaien voor extra kosten, die je als ‘normale’ werkgever wél zou hebben. Denk bijvoorbeeld aan verzuim-, ziekte- of vakantiekosten. Tegelijkertijd hou je jouw personeel tevreden door de personeelszaken goed te regelen én medewerkers te geven waar ze recht op hebben. Bovendien werken wij aan de hand van een all-in tarief, waardoor je nooit voor onverwachte kosten hoeft op te draaien.

Voordelen van payrolling via Scope People

  • Personeel (tijdelijk) op onze loonlijst;
  • Geen werkgeversrisico’s zoals ziekteverzuim of AO;
  • Alléén betalen voor gewerkte uren;
  • Flexibel inzetbaar tot ruim 5 jaar;
  • Tussentijds opzegbaar;
  • Jouw eigen CAO van toepassing;
  • Aangesloten bij de NBBU en ISO en NEN gecertificeerd;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Jij kiest de mensen, wij regelen de rest.

Jij de mensen, wij de lasten

In veel opzichten lijkt uitzendwerk op payrolling. Toch zijn beide zijn wel degelijk verschillend. Het belangrijkste verschil is dat, bij payrolling, de werving en selectie door de werkgever moet worden gedaan. Jij kiest de juiste kandidaat, maar draagt de lasten over aan een externe partij. Met uitzendwerk hoef je niet zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Benieuwd welke vorm het beste past bij jouw onderneming?

 

Werken via een payrollconstructie

Payrolling via Scope People is dé manier voor ondernemers om snel en flexibel te groeien. Jouw (nieuwe) medewerkers komen op een aparte loonlijst te staan, waardoor jij geen omkijken meer hebt naar de tijdrovende bijkomstigheden van personeelszaken. Op de werving en selectie na verzorgen wij zaken als: aanmeldprocedures, arbeidscontracten, uitbetalingen, jaaropgaves en werkgeverslasten. Benieuwd naar de mogelijkheden van payrolling?

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.