Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel ons 078 - 633 2533

of e-mail info@scopepeople.nl

Sluiten

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Payroll Sliedrecht

Wilt u op basis van Payroll in Sliedrecht of omgeving aan de slag? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo worden de administratieve werkzaamheden door een professioneel en ervaren bedrijf uitgevoerd. Mocht u te maken krijgen met ziekteverzuim of vragen rondom vakantiedagen? Dan weet u zeker dat dit op een correcte wijze behandeld wordt.

Bel mij terug

Aan het werk op payroll basis in Sliedrecht of omgeving

Zeker wanneer u op zoek bent naar tijdelijk werk in de regio Sliedrecht, is payroll een interessante optie om te overwegen. Hierdoor bent u namelijk flexibel inzetbaar. Ideaal voor de werkgever, maar ook zeker voor u. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve dienstvelening. Scope People is namelijk aangesloten bij de ABU en is ISO en NEN gecertificeerd. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk eenvoudig online ons aanbod en solliciteer vandaag nog!

Uitzicht op een vast contract

Bent u op basis van payroll aangenomen bij uw werkgever in de omgeving van Sliedrecht? Dat betekent niet dat u geen kans heeft op een vast contract. Na 5,5 jaar flexibel werken, heeft u namelijk recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Lijkt het u wat om op basis van payroll aan de slag te gaan in Sliedrecht of vlakbij gelegen plaatsen? Wij vertellen u er graag meer over zodra u belt naar 078-633 2533.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.