Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel ons 078 - 633 2533

of e-mail info@scopepeople.nl

Sluiten

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Personeel selecteren

Het juiste personeel selecteren is vaak een tijdrovende en intensieve klus. Dus waarom zou u de werving en selectie van nieuw personeel niet uitbesteden aan een betrouwbare partner met veel ervaring? Wanneer u de hulp inschakelt van Scope People kunt u rekenen op onze persoonlijke, betrokken en no-nonsense aanpak. Wij zorgen ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de invulling van uw vacatures.

Bel mij terug

Laat ons werving- en selectiebureau het juiste personeel voor u selecteren

Bij het selecteren van geschikt personeel gaan wij uiterst zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er een perfecte match tussen uw organisatie en het nieuwe personeel is. Daarom maken we graag eerst kennis met u, om uw wensen en de eisen voor de in te vullen functie te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar personeel dat daar perfect op aansluit. Daarbij werven we voornamelijk personeel voor functies als:

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor het selecteren van personeel voor andere functies. Wanneer u een afspraak maakt, nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Laat het selecteren van bekwaam personeel aan ons over, dan houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering en andere belangrijke processen binnen uw organisatie. Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek via 078-633 2533. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste personeel. Daar houdt onze service overigens niet op, want u kunt ook op ons rekenen voor payrolling.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.