Gaat u binnenkort aan de slag als financieel administratief medewerker in Rotterdam of omgeving? Gefeliciteerd! Ook na het vinden van een passende baan mag u blijven rekenen op de persoonlijke begeleiding van Scope People. Betrokkenheid, kwaliteit en een lange termijnrelatie staat namelijk centraal binnen onze organisatie.

Heeft u vragen?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ ABU , ISO, NEN gecertificeerd

✓ Eenvoudig geschikt administratief werk

Ontmoet het ervaren team

Reageer op de vacature voor financieel administratief medewerker omgeving Rotterdam

Heeft u een geschikte vacature gevonden? Wacht dan niet te lang met solliciteren. Ons aanbod verandert namelijk continu. Door naar beneden te scrollen op de pagina van de vacature kunt u uw gegevens en curriculum vitae achterlaten. Onze ervaren recruiters nemen uw gegevens door en nemen zo snel mogelijk contact met u op over het verdere verloop. Ook wanneer u geen geschikte vacature heeft gevonden, kunt u uw CV uploaden. Wij zullen u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waar wij graag te horen krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wie weet start u binnenkort als financieel administratief medewerker in regio Rotterdam.

No-nonsense en hands-on mentaliteit

Houdt u van een heldere aanpak zonder te veel poespas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifieke vacature voor financieel administratief medewerker in Rotterdam of omgeving? Of heeft u een algemene vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 078-633 2533.

Financieel administratief medewerker Rotterdam