Voor de interne administratie afdeling bij onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige Financieel Medewerker. Cijfers en de daarbij horende administratie hebben altijd al jouw interesse gehad? Krijg jij energie van facturen verwerken en heeft het bankboek voor jou geen geheimen? Zo ja, dan is deze rol zeker voor jou weggelegd.

Je bent analytisch sterk en je hebt aandacht voor de ontwikkelingen in het bedrijfsresultaat en de financiële posities en risico’s. Je bent betrokken en proactief en wilt de financiële werkzaamheden juist en zorgvuldig uitvoeren. Samen met het financiële team, bestaande uit twee enthousiaste collega’s, zorg je er dagelijks voor dat de administratie op orde is.

Functie

– Het boeken van bankmutaties, het verwerken van in- en verkoopfacturen en afletteringswerkzaamheden;
– Verantwoordelijk voor de afhandeling van de debiteurenmailbox en de debiteurenadministratie;
– Het bewaken van de incassoprocedure debiteuren en deze wekelijks nabellen;
– Het maandelijks opleveren van ouderdomsanalyses en periodecijfers;
– Het maandelijks uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden;
– Facturatiewerkzaamheden.

Functie-eisen

De organisatie zoekt naar een betrokken en proactieve collega, met een passie voor administratie en financiën. Je bent nauwkeurig, gaat gestructureerd te werk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker en beschikt over een afgeronde relevante mbo-opleiding. Het is een pre als je ervaring hebt met de navolgende programma’s: Basecone, Exact, Twinfield en Payt.

Aanbod

– Een fulltime functie voor 32 – 40 uur in de week;
– Een marktconform salaris én een 50/50 pensioenregeling;
– Een uitdagende baan in een werkomgeving waar aandacht is voor een gezonde balans tussen werk en privé;
– Sociale activiteiten zoals gezellige kwartaalborrels en bedrijfsuitjes met je collega’s.

Sollicitatie

Zie jij jezelf in deze rol werken, dan maken wij graag kennis met je. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via het formulier.