Heb jij kennis van hypothecaire kredieten en adviseer je graag mensen bij de financiering van hun woning? Lees gauw verder! Wij hebben namelijk een mooie functie in bemiddeling bij een van onze opdrachtgevers in de Hoeksche Waard. 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een tussenpersoon voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken in de Hoeksche Waard.

Met het team van 24 specialisten zorgt onze opdrachtgever ervoor dat de diverse klanten van het kantoor volledig worden ontzorgd op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Klanten van het kantoor bestaan uit particulieren, bedrijven en agrariërs. Klantgerichte dienstverlening staat bij het kantoor hoog in het vaandel. Dit blijkt ook uit de doelstelling,die erop gericht is om klanten zo van dienst te zijn dat ze het kantoor aanbevelen bij vrienden en familie.


Functie

In de functie van hypotheekadviseur ga je aan de slag om mensen te adviseren bij de financiering van hun droomhuis of bekijkt de mogelijkheden voor het oversluiten of aanpassen van de bestaande hypotheek. Hierbij vertaal je ingewikkelde vraagstukken naar voor de klant begrijpelijke situaties.

Naast het adviseren van bestaande klanten, houd je je bezig met het beheer van de bestaande klanten en het uitbreiden van de hypotheekportefeuille. Dit doe je door het netwerk van onze opdrachtgever én jouw eigen netwerk in te zetten en door hier commerciële acties op uit te voeren.

Functie-eisen

Als je voor deze functie in aanmerking wilt komen, vragen wij van jou het volgende:

  • Je bent in het bezit van een HBO/WO Diploma;
  • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van hypotheekadvies;
  • Je bent in het bezit van de WFT diploma’s Basis, Hypothecair Krediet, Consumptief Krediet en Vermogen of bent bereid deze diploma’s te behalen;
  • Je bent klantgericht en hebt daarnaast een commerciële instelling;
  • Je bent woonachtig in (of in de omgeving van) de Hoeksche Waard.

Aanbod

In ruil voor jouw inzet en expertise krijg je het volgende terug:

  • Een marktconform salaris;
  • Een vast contract na succesvolle inwerkperiode;
  • Je komt te werken bij een professionele organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat en ruimte is voor gezelligheid;
  • Werken bij een organisatie waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar dit wordt gestimuleerd.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Solliciteer dan snel via de website of stuur een email naar solliciteren@scopepeople.nl t.a.v. Maarten Smit. Wij laten je spoedig wat weten!