Wegens aanhoudende groei bij onze opdrachtgever, een exploitant van ongeveer 150 tankstations verdeeld over Nederland, zijn wij op zoek naar een Junior Financial Controller. Heb je passie voor cijfers en werk je nauwgezet en nauwkeurig?

Voor deze dynamische functie voer je dagelijkse administratie van verschillende entiteiten in lijn met wetgeving, fiscaliteit en interne procedures. Is dit wat voor jou? Lees snel verder!  

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die actief is door heel Nederland en waarvan het hoofdkantoor zich in Oosterhout (NB) bevindt. Op zo’n 150 verschillende strategische en makkelijk te bereiken locaties verspreid over Nederland vind je een tankstation van onze opdrachtgever. Daarnaast is het voor diverse zelfstandige tankstations leverancier van brandstoffen, waardoor de brandstof door het gehele land te verkrijgen is.

Vanwege de de groei in de afgelopen jaren en de verwachte aanhoudende groei bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. De afdeling waar jij komt te werken, is gevestigd in Dordrecht en bestaat uit 4 teams. In de rol van Junior Financial Controller werk je nauw samen met de Senior GL Accountant en de procesverantwoordelijke van je afdeling.

Functie

Jouw functie is erg dynamisch en uitdagend. Door de verschillende tankstations met elk een eigen administratie krijg je te maken met diverse sub-administraties.

In de rol van junior financial controller voer je de dagelijkse administratie van de verschillende (stations-) entiteiten in lijn met wetgeving, fiscaliteit en interne procedures. Je houdt periodieke specificaties en sub administraties up-to-date en verzorgt de maandelijkse intercompany doorbelastingen. Je levert maandelijks financiële afsluitingen van de (stations-) administraties (P&L en balans) op aan de procesverantwoordelijke van het team voor consolidatiedoeleinden.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie zijn er een aantal eisen waar je aan moet voldoen:

 • Je hebt minimaal een HBO-niveau afgerond (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Finance & Control);
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis en inzicht in de administratieve- en bedrijfseconomische processen binnen retail of Filiaalbedrijven;
 • Je kunt goed overweg met Excel;
 • Je werkt nauwgezet en nauwkeurig;
 • Je bent resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je bent een teamplayer en je bent communicatief vaardig.

Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Je komt te werken in een toonaangevend, sterk groeiend familiebedrijf. Dat brengt een dynamische omgeving met zich mee met een informele werksfeer;
 • Je kan rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Jouw werkweek bestaat uit 38 uur;
 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Solliciteer dan snel via de website of stuur een email naar solliciteren@scopepeople.nl t.a.v. Maarten Smit. Wij laten je spoedig wat weten!