Neem contact op!
 • Professionals
 • Werving & selectie
 • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Werving & selectie uitbesteden

Je werkt ontzettend hard om de juiste persoon voor de juiste functie te vinden. De ene na de andere sollicitant komt op gesprek, maar tevergeefs. Op papier leken de kandidaten zo goed, toch lukt het niet om de juiste match te maken. Ben jij hélemaal klaar met het tevergeefs zoeken naar nieuw personeel? Scope People regelt de complete werving- en selectieprocedure van jouw bedrijf.

Scope People zoekt met je mee

Aii, een van je meest ervaren werknemers heeft zijn/haar contract opgezegd. En nu? Hoop je dat je hem of haar kunt overtuigen om te blijven of zoek je naar een (tijdelijke) vervanger? Het liefst heb je zo snel mogelijk een nieuwe medewerker in dienst. Maar de vacature, die al een lange tijd online staat, haalt weinig uit en de functie blijft onvervuld. Het liefst schakel je een externe partij in die de hele werving en selectie op zich neemt. Herkenbaar? Dan zoekt Scope People graag met je mee.

Hoe we de juiste kandidaat vinden

Medewerkers vormen de basis van een organisatie. Hoe beter de match, des te sneller je weer op volle toeren draait en jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Daarom is het belangrijk om vast te stellen waar de ideale kandidaat aan moet voldoen. Is er een collega weggevallen en moet er een vervanger komen? Of komt er een nieuwe functie vrij en wil je juist een frisse kijk op dingen? Als lokale speler in de markt zijn we actief betrokken bij de volledige selectieprocedure. En die start bij het in kaart brengen van de ideale kandidaat.

Pas na deze basis beginnen we met het opstellen van de vacature(s). We bepalen eerst welke boodschap belangrijk is om de kandidaten enthousiast te maken en schrijven vervolgens pakkende vacatureteksten. Deze worden uitgezet in diverse interne, maar ook externe netwerken. De beste sollicitanten pikken onze specialisten eruit en worden vervolgens gescand om te zien of ze aan alle eisen voldoen. Wil je de volledige werving en selectie uitbesteden? Dan kiezen wij voor jou de juiste match om mee samen te werken.

Meedenkende matchmakers

Voor een vaste (of flexibele) invulling van een vacature, is werving- en selectiebureau Scope People dé aangewezen partij in de regio’s Rotterdam, Rijnmond, Hoeksche Waard en Drechtsteden. Ons fris en jonge team denkt mee naar creatieve manieren om de juiste medewerkers te vinden. Wij geloven namelijk niet in ‘lopendebandwerk’, maar in een persoonlijke en nuchtere aanpak die aansluit bij jouw onderneming. Meer weten over onze werkwijze?

De perfecte invulling van ondersteunende functies

Heb je een of meerdere vacatures openstaan? Dan helpen wij je graag om deze zo snel mogelijk te vervullen. Werving en selectie is vooral interessant als het gaat om ondersteunende functies. Binnen organisaties zijn de meest voorkomende posities:

 

 • Administratief medewerker;
 • Secretaresse;
 • Juridische secretaresse;
 • Officemanager;
 • Account-/salesmanager;
 • Financieel adviseur/medewerker;
 • Commerciële binnen-/buitendienst;
 • ICT-support;
 • Logistiek medewerker;
 • Planner.

Personeelswerving uitbesteden aan Scope People

Ben je op zoek naar een organisatie, in regio Rotterdam, Drechtsteden, Rijnmond of de Hoeksche Waard, die de werving en selectie van jouw bedrijf op zich neemt? Besteed dan je personeelswerving uit aan Scope People. Naast werving en selectie zijn wij gespecialiseerd in payrolling, detachering en uitzendwerk. Neem via de onderstaande knop contact op, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.