fbpx

Wij zijn de brug tussen personeel en organisatie.

Wij zijn de brug
tussen personeel
en organisatie

Een jong team vol enthousiasme, maar altijd met beide benen op de grond. Dat is Scope People. Onze wortels liggen in de Hoeksche Waard, waarna wij onze vleugels hebben uitgeslagen richting Rotterdam en uiteindelijk zijn geland in Alblasserdam. Vanuit Alblasserdam doen wij wat wij het liefst doen; de opdrachtgever en kandidaat echt leren kennen om uiteindelijk de match tussen mens en organisatie te kunnen maken!

Een jong team vol enthousiasme, maar altijd met beide benen op de grond. Dat is Scope People. Al jaren zijn we de brug tussen mens en organisatie. Onze strategie; de opdrachtgever en kandidaat echt leren kennen, kennis van de markt op regionaal niveau en vooral oprechtheid. Wij kijken niet alleen naar het CV, maar hebben juist de focus op de kandidaat. Het werven van goed personeel zit in onze genen. We zijn trots om al lang voor onze opdrachtgevers te mogen werken en op alle kandidaten die via ons aan de slag zijn gegaan.  We werken keihard om onze doelstellingen te halen en willen het elke dag beter doen!

Sterk
in de regio

Sterk in de regio

Vanuit Alblasserdam werken wij met een sterke regionale focus. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam en de Hoeksche Waard. Regio’s waar we zelf bekend zijn en waar we het vooral erg leuk vinden om in te werken. Door onze kennis en oprechte interesse in en van de regio, herkennen wij de vraagstukken die onze opdrachtgevers raken. Met Scope People heeft u een deskundig partner én het gevoel dat we echt dichtbij staan en betrokken zijn. We spreken dezelfde taal. Ons team helpt jou graag in je zoektocht waarin wij als verbinder centraal staan!

Vanuit Alblasserdam werken wij met een sterke regionale focus. We bedienen onze opdrachtgevers in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam en de Hoeksche Waard. We kennen het gebied en herkennen de vraagstukken die onze opdrachtgevers raken. Met Scope People heeft u een deskundig partner én het gevoel dat we echt dichtbij staan en betrokken zijn. We spreken dezelfde taal. Ons team helpt jou graag in je zoektocht waarin wij als verbinder centraal staan. Bouwen die brug!

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Over ons