Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Projectleider Werktuigbouw. Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief familiebedrijf. Je zal komen te werken met leuke collega’s die met elkaar iets willen presteren. Is dit wat voor jou? Lees snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige waterzuiveringsinstallaties, ontwerpt, zelf bouwt en verhuurt. Deze waterzuiveringsinstallaties worden ingezet voor bijvoorbeeld drinkwaterbereiding, afvalwaterzuivering, grondwaterzuivering of waterhergebruik.

De doelstelling van onze opdrachtgever is om duurzaam te ontwikkelen en te produceren met een evenwichtige balans tussen milieu, financiën en sociaal welzijn én te streven naar een minimale of zelfs het voorkomen van milieuoverlast en/of schadelijke(blijvende) effecten voor mens en omgeving.Binnen het bedrijf staan sociale betrokkenheid en een prettige werkomgeving hoog in het vaandel.

Onze opdrachtgever is een organisatie bestaande uit ongeveer 100 professionals.

Functie

In deze zelfstandige rol ben jij verantwoordelijk voor alle organisatorische, relationele, budget gerelateerde en (werktuigbouw) technische activiteiten van de bouw van onze installaties. Hiernaast stel je de offertes op voor het meer-/minderwerk en ben jij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en derden. Je werkt vanuit het kantoor in Groot-Ammers binnen een divers team van zeer ervaren tot junior projectleiders en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit die het projectteam levert tijdens de uitvoering van de projecten.

Functie-eisen

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je hebt een afgeronde HTS opleiding (WTB of Chemische Technologie)
  • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt op het gebied van waterzuiveringstechniek (bijv. als procestechnoloog).
  • Je hebt in een leidinggevende rol ervaring opgedaan en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Daarnaast ben je oplossings- en klantgericht.
  • Je beschikt overstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Aanbod

Wat hebben ze te bieden?

  • Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief familiebedrijf.
  • Je zal komen te werken met leuke collega’s die met elkaar iets willen presteren.
  • Er wordt een uitdagende brede financiële functie aangeboden.
  • Er is een informele werksfeer.
  • Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden (op basis van kennis en ervaring).

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Solliciteer dan snel via de website of stuur een email naar solliciteren@scopepeople.nl t.a.v. Maarten Smit. Wij laten je spoedig wat weten!